Kon. Harmonie St.Cecilia Erpe

Openingsconcert Cultureel Centrum Emotia

Beste muziekliefhebber,

In maart opent CC Emotia, het gloednieuwe cultuurcentrum van Erpe-Mere haar deuren. Tijdens het openingsweekend zal onze harmonie, samen met de collega's uit Aaigem, Tom De Man en Evelien Cannoot een concert spelen op zaterdagavond 7/3.

De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Erpe en de Koninklijke Fanfare & Drumband Nieuw Leven Aaigem… veel woorden voor veel muzikale vrienden! Samen met “onze” zangtalenten Eveline Cannoot en Tom De Man zorgt deze gelegenheids-big band voor de big bang van EMotia. Dit wordt muzikaal vuurwerk!

De ticketverkoop voor dit concert wordt georganiseerd door CC Emotia / gemeente Erpe-Mere en ging van start. Een ticket kost €15 en reserveren kan enkel via de webshop van de gemeente via webshop.erpe-mere.be

Opgelet: het aantal plaatsen zijn beperkt! Snel zijn is de boodschap!

:: Lenteconcert

2020-06-05 19u45